Zuglói civil szervezet
Vakok és Gyengénlátók Hermina Egyesülete - fogyatékos
Segítségnyújtás hivatalos ügyek intézésében, nyomtatványok kitöltésében. Kultúrális, szabadidős, és sportprogramok biztosítása akadálymentesített környezetben, szervezett formában.

2005. évben alakult Egyesületünk. Jelenleg több mint 1700 fős tagságunknak az érdekvédelem és érdekképviselet keretében segítséget nyújtunk ügyeik intézésében, hivatalos szervekkel való kapcsolattartásban és a kommunikációban.
Az önálló életvitel megsegítése érdekében minden évben segédeszköz beszerzés támogatásban nyújtunk segítséget tagjainknak pályázati keretek között.
Informatikus munkatársunk biztosítja tagjaink részére a tulajdonukban lévő számítógépek karbantartását.
Közintézényeknek Budapest és Pest megye területén érzékenyítő tréninget tartunk kérésre a látássérültek mindennapjairól, a velük való bánásmódról. A tréningeket díjmentesen biztosítjuk korosztályra szabva (pl.: óvodásoknak és általános iskolásoknak játékos interaktív formában) Emellett széleskörű programsorozattal várjuk tagjainkat szabadidő, sport, és kultúra területén egyaránt.

Szponzorációs igény:
Az év során több országos szintű kultúrális vetélkedőt bonyolítunk le, melyek díjazottjainak elismeréséhez tárgyi adományokat szívesen fogadunk. A rendezvényeinken a megvendégeléshez is szívesen fogadunk támogatást.
Egyesületünk szárnyai alatt működő csoportjaink (Horizont Kulturcsoport, Nosztalgia Klub, Telefonosok Baráti Köre, Lendület Ifjúsági Klub, Turista Szakosztály) és irodánk alapvető működési költségeinek biztosításához pénzügyi támogatást is szívesen fogadunk.
Adományozóinknak adóigazolást adunk az adomány értékéről, valamint weboldalunkon támogatóként tüntetjük fel Őket.

Budapest XIV.ker. Hermina u. 47. Telefon: 06 1 273 0755
Megnézte: 1910 látogató.
Program Idõpont J.határidõ Szabad hely Fórum
Okostelefonokonon beolvasható QR kódunk
Ha papíralapú nyomtatványban szeretnéd lapunk linkjét megjelentetni, kérjük, tedd ki QR kódunk képét is, amelyet a kisképre kattintva tölthetsz le (png) nagyobb méretben. Az okostelefon tulajdonosa így egy kattintással eléri lapunkat nyomtatványodról. A nyomtatványon megjelenítendõ méret 100*100 képpont méretû lehet, azaz az itt látható kis méret. Ezt a telefon qrkód olvasója már be tudja olvasni.
Lapunk okostelefonokra is optimalizált, így azokon is kényelmesen böngészhetõ.