Zuglói civil szervezet
Támasztma Zuglói Egyesület - egészségügyi
Rendszeres betegtájékoztatás, légzőtorna, klímaterápia
A TÁMASZTMA Zuglói Egyesület 2000-ben alakult azzal a céllal, hogy támaszt, segítséget nyújtson az asztmás betegeknek a ma ismert megelőző és gyógyító lehetőségek bemutatásával. Ennek érdekében folytatjuk az egészségmegőrzéssel, betegség-megelőzéssel, rehabilitációval, ismeretterjesztéssel kapcsolatos tevékenységünket.

Rendszeres klubfoglalkozások keretében orvosi előadások hangzanak el az asztmáról, allergiáról, állapotrosszabbodás megelőzéséről, alternatív terápiás lehetőségekről, egészséges életmódról.
Gyógytornász által vezetett légző tornára van lehetőség heti két alkalommal.

A társszervezetekkel való kapcsolattartás, közös kirándulások, klímaterápia, gyógyüdülés és civil rendezvényeken való részvétel teszi színesebbé a programjainkat.
Tevékenységünkkel a magányos, beteg emberek számára élménydús programokat, és a valahova tartozás örömét nyújtjuk.

Szponzorációs igény:
A 2012. évet sajnos soha nem tapasztalt anyagi gondokkal kezdtük. A 12 éve tartó gyógytornát februártól nem tudjuk térítésmentesen biztosítani tagjainknak.
Az idős, nyugdíjas tornázók az évtizedek óta fennálló betegség gyógykezelésének költségei miatt nem terhelhetők anyagilag.

Nagyon kérünk minden kedves olvasót, hogy bármilyen kis összeggel is, de támogassa a tagjaink tornázási lehetőségét, mely a rendszeres mozgás előnyein túl a baráti együttlétek örömét is nyújtja.
Számlaszámunk: CIB 10701348-48707808-51100005
Kérjük, hogy aki teheti, az SZJA 1%-ával is segítse további működésünket.
Adószámunk:18170270-1-42

Előre is köszönjük. A tagság nevében: Magyar Csabáné titkár

Budapest XIV.ker. Amerikai u. Telefon: +36303699668
Megnézte: 2003 látogató.
Program Idõpont J.határidõ Szabad hely Fórum
Okostelefonokonon beolvasható QR kódunk
Ha papíralapú nyomtatványban szeretnéd lapunk linkjét megjelentetni, kérjük, tedd ki QR kódunk képét is, amelyet a kisképre kattintva tölthetsz le (png) nagyobb méretben. Az okostelefon tulajdonosa így egy kattintással eléri lapunkat nyomtatványodról. A nyomtatványon megjelenítendõ méret 100*100 képpont méretû lehet, azaz az itt látható kis méret. Ezt a telefon qrkód olvasója már be tudja olvasni.
Lapunk okostelefonokra is optimalizált, így azokon is kényelmesen böngészhetõ.