Zuglói vállalkozás
Suzuki Ház - Hungarocar-2000 Zrt. - Gépjármű
Teljeskörű szerviz, használt autó kereskedés, Új Suzuki rendkívüli kedvezményekkel!

Cégünk neve Hungarocar-2000 Kereskedelmi és Szolgáltatató Zrt., de a vásárlók és a szakma által is közismert nevünk Suzuki Ház.

1991-től, mint márkakereskedők foglalkozunk Suzuki személygépkocsikkal. Magyarországon elsőként kezdtük az értékesítést, és e téren tapasztalatainkat több, mint 20 éve öregbítjük. Évente a Suzuki Házban autót vásárlók, és ezen kívül az egyéb szolgáltatásainkat- szervizelést, lakatosmunkákat- igénybe vevők száma több ezer ügyfelet tesz ki. Ezen szám évről-évre tovább növekszik az állandóan fejlődő minőségi szolgálatatás biztosításának és az ügyfélbarát szemléletmódnak köszönhetően.
Amire most nagyon büszkék vagyunk, hogy a Suzuki gyár által évről évre felállított értékesítési rangsorban a 2011-es évet ismét igen jól sikerült zárnunk, előkelő első helyezést értünk el. Ehhez az is hozzájárult, hogy nem csak megszereztük az ISO minősítést, hanem a gyakorlatban is alkalmazzuk és messzemenőleg előtérbe helyezzük ügyfeleink igényeit és érdekeit.

Két érv, hogy miért érdemes Suzuki, például az új Swift, vásárlásában gondolkozni:
- BKV - Kényelmetlen utazás, bizonytalan működés
Érvünk: az új Swift kiemelkedően biztonságos, kényelmes és megbízható, hogy uticélját garantáltan és zökkenőmentesen elérje!
- 420 Ft - fölötti benzinár, drága üzemeltetés
Érvünk: az új Swift 5 l/100km fogyasztása vegyes üzemmódban, gazdaságos üzemeltetés, alacsony káros-anyag kibocsátás!
Budapest XIV.ker. Egressy út 17 Telefon: 06-1-273-34-73
Megnézte: 4016 látogató.
Program Idõpont J.határidõ Szabad hely Fórum
Okostelefonokonon beolvasható QR kódunk
Ha papíralapú nyomtatványban szeretnéd lapunk linkjét megjelentetni, kérjük, tedd ki QR kódunk képét is, amelyet a kisképre kattintva tölthetsz le (png) nagyobb méretben. Az okostelefon tulajdonosa így egy kattintással eléri lapunkat nyomtatványodról. A nyomtatványon megjelenítendõ méret 100*100 képpont méretû lehet, azaz az itt látható kis méret. Ezt a telefon qrkód olvasója már be tudja olvasni.
Lapunk okostelefonokra is optimalizált, így azokon is kényelmesen böngészhetõ.