Zuglói apróhirdetés
Természetgyógyászat - kínál - Egészség természetesen
A természetes gyógymódok egyik legkomolyabb ága a reflexológia. Kínai eredetű, közel 5000 éves gyógymód, de a régészeti leletek szerint az ókori Egyiptomban is ismerték a módszert, aztán mintha feledésbe merült volna.
A reflexológia az emberi test minden egyes részének megfelelő reflexpontokra gyakorolt nyomás tudományos technikája. Megfelelően végezve a masszírozás ingerületet küld a test különböző szervei, mirigyei és idegei felé.
Célja:az egyensúly helyreállítása, amely az egészséges életműködés feltétele, az idegrendszer feszültségének csökkentése, revitalizálni, regenerálni, gyógyítani az egész szervezetet, az egész rendszer harmóniájának és kiváló egészségi állapotának helyreállítása természetes módon.
A reflexológiai állapotfelmérés magában foglal egy kezelést is. A 82 reflexzóna átvizsgálásával teljes képet kapunk szervezetünk állapotáról. A salakanyagok a kezeken és a lábakon lévő zónákban is lerakódnak, ebből megállapítható, mely szervek nem működnek megfelelően. A talp és a kéz masszírozása támogatja a szervezet öngyógyító erőit, valóságos ingerzuhataggal árasztva el a központi idegrendszert. Reflexológiával szinte minden visszatérő és hosszan elhúzódó betegség kezelhető. A hagyományos orvosi és gyógyszeres kezelések kiegészítésére is alkalmas terápia.
A masszázzsal harmonizáljuk a vér- és nyirokkeringést, az energiaáramlást, így segítve elő a salakanyagok távozását és a tápanyagok eljutását a sejtekbe. A sejtregeneráció során egészséges új sejtek jönnek létre, így folyamatosan csökkennek panaszaink, fájdalmaink. Szabályozni tudjuk a hormontermelő mirigyek, az immunrendszer és az idegrendszer működését. A tisztulási folyamat és a javulás már néhány kezelés után beindul és egyre jobban érezzük magunkat.
A partner gyógyítására a talpreflexológia terjedt el, a kézreflexológia öngyógyításra alkalmasabb, mert kényelmesebb.
Bővebb információ:www.zugloi-egeszsegkozpont.lapok.eu
Bejelentkezés: 06-30-981-4989
Budapest XIV. ker.Ond vezér u. Telefon: 06309814989
Megnézte: 3059 látogató.
Program Idõpont J.határidõ Szabad hely Fórum
Okostelefonokonon beolvasható QR kódunk
Ha papíralapú nyomtatványban szeretnéd lapunk linkjét megjelentetni, kérjük, tedd ki QR kódunk képét is, amelyet a kisképre kattintva tölthetsz le (png) nagyobb méretben. Az okostelefon tulajdonosa így egy kattintással eléri lapunkat nyomtatványodról. A nyomtatványon megjelenítendõ méret 100*100 képpont méretû lehet, azaz az itt látható kis méret. Ezt a telefon qrkód olvasója már be tudja olvasni.
Lapunk okostelefonokra is optimalizált, így azokon is kényelmesen böngészhetõ.