Szeméttelep mellé muszlimok
Zuglói szociális bérlakásokba migránsok
Zugló baloldali vezetése, Karácsony Gergely polgármesterrel az élen talán kevesli a támogatottságát, ezért további, jövőbeli baloldali szavazókat költöztetne oda. Persze nem itthonról oldanák meg ? ők inkább migránsok betelepítésében gondolkodnak. A migránsok XIV. kerületbe telepítésére irányuló helyi szándékról Kovács Zoltán számolt be az 50. Kormányinfón. A PestiSrácok.hu utánajárt az ügynek, és kiderült hogy nem csupán szándék van minderre, hanem már bőven egyengetik a terv útját.

Köztudott, hogy a muszlim országok felől érkező migráció nem csupán a szociális háló leterheltségét, a bűnözést és a terrorveszélyt növeli Európa valamennyi érintett országában, hanem a baloldali pártok támogatottságát is. Ugyancsak tisztában van ezzel a magyarországi ötpárti baloldal, amely láthatóan nem adja fel a migránsok betelepítését, hiába ellenzi ezt vehemensen a kormány és a magyar nép nagy többsége is. Zuglóban Szabó Rebeka vállalta (kapta?) feladatul, hogy állandó lakhatást intézzen a reményeik szerint Magyarországra kényszerítendő betelepítési kvóta jegyében érkező migránsoknak.

ZUGLÓIAKNAK SZÁNT SZOCIÁLIS LAKÁSOKBA KÖLTÖZTETNÉK A MIGRÁNSOKAT

A képviselő a bérlakás-igényléssel foglalkozó előterjesztésébe azt is belecsempészte, hogy a migránsok lakáshoz juthassanak a kerületben. A képviselő-testület a fideszes szavazatokkal együtt leszavazta a javaslatot. A baloldali vezetésű önkormányzat a jelek szerint nem szeretne büszkélkedni az indítvánnyal, hiszen máris eltávolították a honlapjukról. Ez persze nem jelenti azt, hogy elvetették volna a tervet; portálunk megtudta, hogy júniusban újra nekifutnak, és megint a képviselő-testület elé terjesztik. A PestiSrácok.hu megkereste az ügyben Rozgonyi Zoltánt, a kerület korábbi fideszes polgármesterét, a helyi Fidesz frakció vezetőjét, aki kérdésünkre elárulta, Szabó Rebekának tényleg van egy ilyen előterjesztése, de azt a jobboldal semmiképpen nem támogatja, sőt elhatárolódik tőle. Rozgonyi azt is megerősítette portálunknak, hogy júniusban újra napirendre kerül az előterjesztés, tehát a baloldal nem tett le az ötletéről.

Noha az önkormányzat honlapjáról eltűnt az irat, a PestiSrácok.hu megszerezte, és nyilvánosságra hozza a vonatkozó részeket. A dokumentum szerint

A pályázaton részt vehet minden cselekvőképes, nagykorú, Európai Gazdasági Térségi állampolgár, bevándorlási vagy letelepedési engedéllyel rendelkező személy.

Nem a PM-es Szabó Rebeka az első, akinek eszébe jut, hogy migránsokat telepítsen oda, ahol az emberek megválasztották őt. Emlékezetes, hogy Botka László, Szeged MSZP-s polgármestere is hasonló módon próbál(t) jópontokat és pártfogást szerezni Martin Schulznál, az Európai Parlament szocialista elnökénél. Schulz áprilisban kijelentette:

Szeged egy elkötelezetten baloldali város, oda bármelyik menekültet el lehet küldeni.
Botka ahelyett, hogy határozottan visszautasította volna az EP elnökének kijelentését, előbb röhejesnek nevezte a Fidesz kényszerbetelepítés-ügyben folytatott kampányát, majd inkább elvicceskedte a válaszadást.

Forrás: http://pestisracok.hu/baloldal-zugloban-migransokra-vagyik/
Program Idõpont J.határidõ Szabad hely Fórum
Okostelefonokonon beolvasható QR kódunk
Ha papíralapú nyomtatványban szeretnéd lapunk linkjét megjelentetni, kérjük, tedd ki QR kódunk képét is, amelyet a kisképre kattintva tölthetsz le (png) nagyobb méretben. Az okostelefon tulajdonosa így egy kattintással eléri lapunkat nyomtatványodról. A nyomtatványon megjelenítendõ méret 100*100 képpont méretû lehet, azaz az itt látható kis méret. Ezt a telefon qrkód olvasója már be tudja olvasni.
Lapunk okostelefonokra is optimalizált, így azokon is kényelmesen böngészhetõ.