Drogtanyát hagytak maguk után a Ligetvédők
Miután a Ligetvédők központjának felszámolása közben több helyen kábítószer-fogyasztásra utaló jeleket fedeztek fel, kábítószer-kereső kutyákkal vizsgálták át az egykori kertem helyét. A police.hu felvételein szerint a rendőrök a helyszínen kábítószergyanús anyagmaradványokat - marihuánát - és eszközöket találtak, amelyek lefoglalása megtörtént.

Mint arról korábban a police.hu beszámolt, jegyzői felkérésre a birtokvédelmi határozat végrehajtását elrendelő végzés alapján intézkedtek a Városligetben a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai. A terület átadását követően a biztonsági szolgálat munkatársai több helyen kábítószer-fogyasztásra utaló jeleket találtak, ezért a rendőrök kábítószer-kereső kutyával átvizsgálták a területet. A kutya több helyen is jelzett, amely alapján a rendőrök megkezdték a helyszíni intézkedést és a szemle lefolytatását.

A szemle során a rendőrök kábítószergyanús anyagmaradványokat - marihuánát - és eszközöket találtak, amelyek lefoglalása megtörtént. A Budapesti Rendőr-főkapitányság büntetőeljárást indított kábítószer-birtoklás gyanúja miatt.

(police.hu)
Program Idõpont J.határidõ Szabad hely Fórum
Okostelefonokonon beolvasható QR kódunk
Ha papíralapú nyomtatványban szeretnéd lapunk linkjét megjelentetni, kérjük, tedd ki QR kódunk képét is, amelyet a kisképre kattintva tölthetsz le (png) nagyobb méretben. Az okostelefon tulajdonosa így egy kattintással eléri lapunkat nyomtatványodról. A nyomtatványon megjelenítendõ méret 100*100 képpont méretû lehet, azaz az itt látható kis méret. Ezt a telefon qrkód olvasója már be tudja olvasni.
Lapunk okostelefonokra is optimalizált, így azokon is kényelmesen böngészhetõ.